Uluslararası Paris Otomobil Fuarı kapılarını açtı

/ Kaynak: AA
Uluslararası Paris Otomobil Fuarı kapılarını açtı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Avrupa'nın önemli otomobil fuarlarından Uluslararası Paris Otomobil Fuarı kapılarını otomobilseverlere açtı.

Dünya çapındaki otomobil ve yedek parça üreticilerinin katıldığı 2014 Paris Motor Show, 19 Ekim'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. nbsp;Bugün ve yarın basına açık olan fuarda, birçok modelin dünya prömiyerinin yapılacak ve çok sayıda yeni model otomobil severlerin beğenisine sunulacak.Toyota, fuarda yeni C-HR konseptinin dünya lansmanını yapacak. Hibrit motor teknolojisiyle donatılan konsept, Toyota'nın bu segmente bakış açısıyla ilgili ilk ipuçlarını taşıyacak.Audi, fuara gelecek yaz satışa çıkacak yeni Audi TT ve TT S Roadster versiyonuyla katılacak. Bentley'nin yeni lüks aracı Mulsanne Speed ilk kez fuarda sahne alacak.


BMW'nin tek kapılı SUV modeli olan X6 ve Citroen'in yeni konsept otomobili DS Divine da Paris'te ilk kez görücüye çıkacak araçlar arasında yer alırken, Fiat küçük SUV modeli 500X'i tanıtacak.Fuarda Ford'un C-Max ve S-MAX modellerinin yeni versiyonu da otomobilseverlerle buluşacak. Honda ise ilkbaharda piyasa çıkması beklenen modeli Civic Sport'un yanı sıra, yeni Honda Jazz ve Honda HR-V modellerini sergileyecek.Hyundai'nin İzmit'teki fabrikasında üretilen i20, Paris'te'te ilk kez tüketicilerin beğenisine sunulacak. Gelecek yaz aylarında satışa çıkacak Kia Sorento'nun 7 koltuklu versiyonu da Paris'te tanıtılacak yeni modeller arasında yer alacak.Mazda MX-5'in dördüncü jenerasyonuyla da Paris'teki ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Renault'nun yeni Espace ve Opel'in yeni Corsa modelleri ile Mercedes'in yeni spor aracı AMG GT markaların standında sergilenecek.Daha geniş ve daha alçak yeni Skoda Fabia da Paris'te ilk kez tanıtılacak. B-SUV segmentinde çalışmalarını tamamlayan Suzuki, yenilediği Vitara'yı tüketicilerin beğenisine sunacak.Volkswagen yeni Passat ve Golf Alltrack modelleri fuarda sergilenecek araçlar arasında bulunacak. Güvenlik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Volvo XC90'da da Paris'te ilk kez otomobil meraklılarının karşısına çıkacak.

FUARDAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN


Alfa Romeo 4C Spider, Yeni Jaguar XE, Infiniti Q80 ve Ferrari 458 Speciale A modelleri de Paris Motor Show da görücüye çıkacak. nbsp;Uluslararası Paris otomobil fuarında modellerini sergileyecek diğer markalar Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Dacia, Honda,, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Ligier, Maserati, Mega, Microcar, Mini, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, PGO, Porsche, Rolls Royce, Seat, Smart, Subaru, Suzuki ve Tesla olacak.
nbsp;
- Otomobil meraklıları, araçları Test Sürüş Merkezi'nde deneyebilecek
nbsp;"Otomobilin geleceği Paris'te" sloganıyla düzenlenen fuarda, ziyaretçilerin nbsp;elektrikli ve hibrid araçları deneyebileceği "Test Sürüş Merkezi" de olacak. Bu Test Sürüş Merkezi ile ziyaretçilerin fuara aktif olarak katılımı hedefleniyor.Bu yılki fuarda Otomobil Üreticileri Komitesi (CCFA) yuvarlak masa toplantıları düzenleyecek. Bu yuvarlak masa toplantılarıyla otomobil dünyasını ilgilendiren konuların yeni bir bakış açısıyla incelenmesi amaçlanıyor. Toplantılarda, otomobil dünyasının sosyal, teknik ve ekonomik boyutları tartışılacak.Paris otomobil fuarında, "Otomobiller ve Moda" konulu özel bir sergi gerçekleştirilecek. Sergide, sanayi devriminden bugüne kadar üretildikleri zamanlara damgasını vurmuş araçlar sergilenecek. Ford T, Mercedes Benz 300 SL, Citroen DS19, Alfa Romeo Montreal, Toyota 2000 GT sergide ziyaretçilere sunulacak araçlar arasında yer alacak. "Otomobiller ve Moda" sergisi, Fransız Ulusal Yayın Kuruluşu (INA) ortaklığıyla gerçekleştirilecek.

TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...