Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'dan iPhone'a ters köşe! Öyle bir ürün üretti ki...

Samsung'dan iPhone'a ters köşe! Öyle bir ürün üretti ki...

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ilk tanıtıldığında Samsung ürünlerine olan benzerliğiyle hayal kırıklığına uğratmıştı.

Samsung'un iPhone'a misilleme gibi telefonu mercek altına alındı. Samsung firmasının son olarak piyasaya sunduğu amiral gemilerinden biri olan Galaxy Alpha metal çerçevesi ile dikkatleri üzerine çekerken IFA'da resmi olarak tanıtılmıştı.


AYNI iPHONE 5
Zarif ve ince tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Samsung Galaxy Alpha satışta. Oldukça geliştirilmiş bir ekran ile karşımıza çıkan Galaxy Alpha 4.7 inçlik bir ekran ile hazırlanırken metal çerçevesi ile iPhone 5'in tasarımına oldukça yakın.




Metal çerçeve dışında stil olarak Galaxy S5'i anımsatan telefon, her zamanki fiziksel giriş düğmesine sahip. Telefonun arka yüzü ise her zamanki gibi plastik. Parmak izi tarayıcısına sahip olan telefon, su geçirmezlik sunmuyor.
Samsung'dan iPhone'a ters köşe! Öyle bir ürün üretti ki...

iPHONE GİBİ DAHİLİ HAFIZA YOK
Super AMOLED ekran teknolojisini kullanan Galaxy Alpha'nın ekran çözünürlüğü ise sadece 720x1280. Exynos 5 Octa (dört çekirdek 1.8GHz'te, diğer dört çekirdek 1.3GHz'te çalışıyor) işlemciyle gelen telefon, 2GB RAM'e sahip ve kutusundan Android 4.4.4 KitKat ile çıkacak. 32GB depolama alanı sunan Galaxy Alpha, iPhone'lara benzer şekilde herhangi bir microSD'yle genişleme olanağı sunmuyor.


EN İNCE GALAXY
12 megapiksel kamera, 2.1 megapiksel ön kamera, 4G+ LTE bağlantısı, 1.860mAh pil, telefonun diğer özellikleri arasında. 6.7mm'lik kalınlığı ise onu şimdiye kadarki en ince Galaxy cebi yapıyor.


iPHONE 6'DAN 400 LİRA UCUZ
Galaxy Alpha, beş farklı renk seçeneğiyle (Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver ve Scuba Blue) piyasaya sürüldü. Telefonun Türkiye 1.899 TL. Piyasada yarıştığı iPhone 6 16GB'ın fiyatı ise 2.299 TL.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...