Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Windows 7 tarih oluyor!

Windows 7 tarih oluyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft, pc ve dizüstü bilgisayarlar için geliştirdiği işletim sistemi Windows 7'nin satışına son verme kararı aldı.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un bilgisayar ve laptoplar için geliştirdiği işletim sistemi miadını doldurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, bugünden sonra kullanıcılar Windows 7'yi bilgisayarlarına yükleyemeyecek.


Geçtiğimiz ay Windows'un yeni sürümü Windows 10 'u tanıtan Microsoft, bu ürünü henüz piyasaya sürmedi. Bu yüzden bir süre boyunca yeni bilgisayar alan kullanıcılar, Microsoft'un en sevilmeyen işletim sistemi olarak görülen Window 8 ile yetinmek durumunda kalacak.


Microsoft, geçtiğimiz haftalarda. yeni Windows'un deneme sürümü olan Windows 10 Technical Preview'ı kullanıcılarının beğenisine sunmuştu.


Şirket hala test aşamasında olduğunu açıkladığı Windows 10'u kullancılarının katkılarıyla daha iyi bir platform haline getirmeyi planlıyor. Windows 10'un 2015'te satışa sunulması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...