Instagram'da panikleten değişiklik

Instagram'da panikleten değişiklik

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal fotoğraf paylaşım ağı Instagram'a gelen güncellemenin ardından kullanıcılar panikledi.

Instagram'ın sağ üst köşesinde bulunan 'ara' butonunun yeri değişti. Ana sayfa sekmesinin yanına taşınan 'ara' özelliği çok daha kapsamlı seçeneklerle yayınlandı.

En son yapılan güncelleme ile yeni hesapları keşfetmek ve markaları takip etmek oldukça kolay hale geldi. Benzerleri Keşfet bölümünü açtığınızda karşınıza "Fotoğraflar" ve "Kullanıcılar" başlıkları çıkıyor. Yeni Kullanıcılar Başlığı ile Instagram sizin ilginizi çekebileceğini düşündüğü kullanıcı hesaplarını gösteriyor. Fotoğraflar bölümü de mevcut takip ettiğiniz hesaplara bağlı olarak sizlere takip edebileceğiniz yeni hesaplar tavsiye ediyor yeni benzer şekilde çalışıyor.Yeni Güncellemeyi hem IOS hem de Android'de bulmak mümkün.Instagram, kullanıcıların isteklerini dinleyerek ilerleyen günlerde yeni güncellemeler yapacak. YeniŞafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...