Samsung TouchWiz'e tema geliyor

Samsung TouchWiz'e tema geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Diğer üreticilerin uzun süredir kullandığı tema özelliğini Samsung nihayet TouchWiz'e de getiriyor

Mobil ürünlerinde Android tabanlı TouchWiz kullanıcı arayüzüne yer veren Samsung, stok Android'de yer almayan pek çok yararlı özelliği TouchWiz'e dahil ederek kullanıcılara aktarıyor. TouchWiz kullanışlı özellikler ve uygulamalarla dolu olsa da, hantal yapısı her zaman için eleştirilerin hedefinde olmuştur. Neyse ki Galaxy S5 sonrası daha hızlı bir sistem oluşturan Samsung önümüzdeki dönemlerde TouchWiz arayüzüne yeni özellikler katmayı sürdürecek.

HTC, LG ve Sony'nin halihazırdaki arayüzlerinde kullandığı tema özelliği bu defa TouchWiz'e geliyor. Yeni temaları Galaxy A3 ya da Galaxy A5 olduğu tahmin edilen telefon üzerinde görebiliyoruz.

1416897187_samsung-touchwiz-themes-01.jpg

Yeni tema özelliğiyle birlikte kullanıcılar TouchWiz'de renk düzenlerini, simgeleri ve diğer arayüz içerikleri değiştirebilecekler. Samsung ilerleyen dönemlerde yeni bir güncellemeyle tema özelliğini mevcut cihazlarına getirebilir; ya da bu özellik ilk olarak Galaxy S6'da kullanılacak TouchWiz'de yer alacak.

İkinci bir görüntüde ise Samsung'un Android 5.0 sonrası değişime uğrayan bildirim ekranında, bildirimlerin daha detaylı ya da net görüntülenmesi için S Finder'ı sol üst köşeye taşındığını görüyoruz.

1416897195_samsung-touchwiz-new-s-finder-placement.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...