Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung düşüşe devam ediyor

Samsung düşüşe devam ediyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un hisse değerleri 2007 yılına geri dönerek büyük bir düşüş yaşadı

Samsung 2014 yılının ilk iş gününde borsa da rekor bir düşüş yaşayarak bu yılın pek iyi gitmeyeceğinin sinyallerini aslında bizlere vermişti. Güney Koreli teknoloji devi Samsung ürünlerinde vidaya kadar kendisi üreterek karlılğını her zaman rakiplerinden daha yukarıda tutarak bir adım önde olmayı başarmış bir firmadır. 2014'ün ilk günlerinde yaşanan nbsp; bu sıkıntılardan sonra Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Oh-Hyun Kwon tüm şirkette çalışan 2000 kişilik yönetim ekibini toplayarak kötü gidişe dur demeleri gerektiğini empoze etmişti.
Gelen mali tablolara göre ise yapılan bu gözdağı ve toplantıların pekte işe yaramadığını ve şirketin borsada ki değeri giderek azaldığını görüyoruz. Firma son dönemde bir toparlanma eğilimine girse de 2 milyar dolarlık kayıpla Samsung'un 2007 yılında ki borsa değerine yılın son çeyreği itibariyle ancak ulaşabildiğini görmekteyiz.

1417010484_samsung-share-price-nov-26.jpg

Malzeme kalitesi ile sıkça eleştirlen Samsung'un Ekim ayında dip noktayı görmesi ve çıkış bandına geçmesinin sebeplerinden birisinin de Galaxy Note 4 olduğu düşünülüyor.

Samsung S6'da; "deri görünümlü ve alüminyum görünümlü plastikten" kendisini kurtarabilir ve yeni bir TouchWIZ arayüzü ile kullanıcıların karşısına çıkabilirse "en azından mobil alanda" kötü gidişe bir dur diyebilir.

Kaynak: TeknolojiOku

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...