Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beklenen telefon Samsung Galaxy Edge satışa çıktı

Beklenen telefon Samsung Galaxy Edge satışa çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un merakla beklenen kıvrımlı ekran telefonu Samsung Galaxy Edge satışa çıktı

Kıvrımlı ekran Samsung Galaxy Edge Türkiye'de satışa çıktı. Türkiye satışa sunulmadan önce Samsung Galaxy Edge Güney Kore, Çin ve Amerika'da satışa sunmuştu. nbsp; Samsung Galaxy Edge kıvrımlı ekranı ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Teknoloji haberlerini Yeniulke.net'ten takip edebilirsiniz. Türkiye pazarında belli noktalarda sınırlı sayıda satışa nbsp; çıktı. 5.6 inç'lik Süper AMOLED ekrana sahip Note Edge, deklanşöre basıldığı anda kamera lensinin titremesi nedeniyle oluşan bulanıklığı engelleyen akıllı OIS özelliğine sahip Samsung Galaxy Edge!

Samsung Galaxy Edge'nin Çoklu Pencere ve Hızlı Şarj özellikleri diğer öenmli özellikleri arasında.. nbsp; Samsung Galaxy Edge Cihazda hava durumu, saat, haber akışı vb. birçok bildirim, kıvrımlı kenar sayesinde görüntülenebiliyor. nbsp; Samsung Galaxy Edge 2560×1600 piksel çözünürlüklü ve 524 ppi piksel yoğunluklu 5,6 inçlik Super AMOLED ekranla birlikte gelen telefonun ekranı Gorilla Glass 3'le kaplı. 8,3 mm kalınlığıyla Galaxy Note 4'ten 0,2 mm daha ince olan telefonun ağırlığı ise 174 gram. Teknoloji haberlerini Yeniulke.net'ten takip edebilirsiniz. 2,7 GHz hızında çalışan Snapdragon 805 işlemciden, Adreno 420 grafik işlemciden ve 3 GB RAM'den güç alan telefonun 32 ve 64 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...