Windows 10 teknik ön izleme sürümü yayınlandı

Windows 10 teknik ön izleme sürümü yayınlandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft'un tanıtmasının ardından Windows 10 için teknik ön izleme sürümü yayınlandı

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'un 21 Ocak tarihinde düzenlediği basın toplantısında duyurduğu en son güncellemeleri içeren Teknik Ön İzleme sürümü yayınladı.


Yayınlanan son sürümünde Windows 10, yeni Cortana entegrasyonu, Microsoft'un Continuum olarak adlandırdığı yeni tablet arayüzü, Başlat menüsünde ve Windows 10 kullanıcı arayüzünde yapılan düzenleme ve değişiklikler, yeni bir Xbox uygulaması yer alıyor.


Microsoft'un ayrıca Aksiyon Merkezi üzerinde yaptığı birçok yenilikte yayınlanan son test sürümünde yer alıyor.


Fotoğraflar uygulamasının da yeni özelliklere kavuştuğu yayınlanan son Teknik Ön İzleme sürümü, gelecek sürümlerle beraber Mail ve Haritalar uygulamalarına da güncelleme sunacak.
15-01/24/windows-10-11.jpg


Nasıl Kurulur?


Windows 10'un hali hazırda ön izleme sürümünü kullananlar, bilgisayarlarında Ayarlar uygulamasına giriş yaparak yayınlanan en son sürüme kolaylıkla geçiş yapabilecekler.


Türkçe dil desteği de sunan son sürüme ayrıca sanal makine veya sıfırdan kurulum yapmak isteyenler için ISO dosyası da yayınlanmış durumda. ISO dosyasını indirmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.


Microsoft'un yeni internet tarayıcısı olan Spartan ve Xbox One oyunlarını ağ üzerinden oynayabileceğimize olanak sağlayacak işlevler ise gelecek sürümlerde yayınlanacak.


Yayınlanan bu Teknik Ön İzleme sürümünün birçok hata içerebileceğini de belirtmekte fayda var.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...