Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LG 2014 geliri açıklandı

LG 2014 geliri açıklandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Güney Koreli teknoloji devi LG, geride bıraktığımız 2014 yılına ait mali raporunu kamuoyuna duyurdu.

Birçok teknoloji üreticisinin 2014'e ilişkin gelirlerini açıklamasının ardından sonra bu kervana Güney Koreli teknoloji üreticisi LG de katıldı. Şirket yaptığı açıklama ile 2014 yılı gelirlerini kamuoyuna duyurdu. nbsp;Şirketten yapılan resmi açıklamada 2013 yılına oranla gelirini 2014 yılında arttırmayı ve akıllı telefon satışlarını yükseltmeyi başardığı bildirildi. Aynı zamanda LG'nin TV'lerde bir nebze olsa da daha başarılı olduğu söylendi.


LG, 2014 yılı içerisinde 59.1 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. Geçen yıla oranla akıllı telefon satışlarında %25'lik artış yaşayan LG, gelirinde ise %16'lık bir yükseliş kaydetti.


LG'nin televizyon biriminde de artış olduğu açıklandı. Elde edilen bilgilere göre LG, yıllık gelirini %31 oranında arttırarak televizyon bölümünden 18.5 milyar dolar elde etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...