HTC yeni Desire modellerini tanıttı

HTC yeni Desire modellerini tanıttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, yeni giriş seviyesi modellerini tanıttı.

Zor zamanlar geçiren Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, One M9 ile umduğunu bulamamış ve düşüşe geçmişti. One M9'un ardından bir çok yeni cihaz tanıtan firma, üst seviye cihazların yanı sıra giriş ve orta seviye modelleri de ihmal etmiyor. Bu bağlamda HTC, Desire serisinin yeni üyelerini resmen tanıttı.

HTC, Desire Serisine 4 Yeni Üye Kattı!

HTC, giriş ve orta seviye modellerini sınıflandırdığı Desire serisinin yeni üyelerini resmen tanıttı. Seriye Desire 520, Desire 526, Desire 626 ve Desire 626s olmak üzere 4 yeni üye katan Tayvanlı üretici, bu modelleri teknik özelliklerinden ziyade fiyatlarıyla ön plana çıkartmak istiyor. Modellerin teknik özellikleri büyük ölçüde benzerlik gösterirken, cihazları birbirinden ayıran detaylar RAM ve ekranda karşımıza çıkıyor.

HTC, 4 modelde de Qualcomm'un Snapdragon 210 işlemcisi kullanılırken 8 Megapiksellik ana kamera bu işlemciye eşlik etmiş. 2000 mAh bataryadan gücünü alan yeni Desire serisi modeller, 2 TB'a kadar microSD kart desteğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca 4 modelde Android 5.1 Lollipop üzerinde Sense 7 arayüzü ile birlikte çalışıyor. Modellerin dahili depolama alanları ise 8 GB.

Modelleri birbirinden ayıran özelliklere geldiğimizde ise HTC Desire 626 ve HTC Desire 626s, 5 inç büyüklüğünde HD ekrana sahipler. Desire 626s 1 GB RAM'e sahipken Desire 626 ise 1.5 GB RAM'e sahip. Modellerin ön kameraları ise Desire 626'da 5 Megapiksel iken Desire 626s'de 2 Megapiksel.

Desire 526'ya baktığımızda ise 540 x 960 piksel çözünürlüğünde 4.7 inç büyüklüğünde ekran ve 1.5 GB RAM bulunuyor. Desire 520'de ise 480 x 854 piksel çözünürlüğünde 4.5 inç büyüklüğünde ekran ve 1 GB RAM yer alıyor.

İlk olarak Amerika pazarına 200 dolardan daha düşük fiyatlarla gireceği belirtilen yeni modellerin, global pazara ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...