Galaxy S6 Edge Plus'dan ilk görüntü

Galaxy S6 Edge Plus'dan ilk görüntü

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un önümüzdeki haftalarda satışa sunacağı yeni amiral gemisi Galaxy S6 Edge Plus'ın ilk görüntüleri yayımlandı.

Samsung'un 12 Ağustos'ta tanıtıp 21 Ağustos tarihinde de satışa sunacağı yeni amiral gemisi Galaxy S6 Edge Plus'ın ilk görüntüleri yayımlandı.
Gördüğümüz cihaz gerçeğinin bire bir maketi. Yani hani teknoloji marketlerinde gördüklerimiz var ya işte onlardan birisi. Yani fiziksel açıdan karşımıza çıkacak olan ürünün aynısı. Tabii maket olduğundan telefonu açıp teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olamıyoruz ama neticede zaten hemen hepsini bildiğimizden bu da sorun teşkil etmiyor:
Galaxy S6 Edge Plus
---------
Android 5.1 işletim sistemi
154.45 x 75.80 x 6.85 mm
5.55 veya 5.7-inç (2560x1440) SAMOLED ekran
Exynos 7420 yongaseti
4GB LP-DDR4 RAM
32/64GB dahili hafıza (microSD yok)
5/16MP ön/arka kamera
3000mAh bütünleşik batarya
Edge Plus'ın çıkış sebebi Samsung'un ilk Edge modelinde yaşadığı satılıp satılmayacağı yönündeki kuşkularının cihazın beklenenden çok daha fazla talep görmesi sebebi ile kendisine pahalıya patlamış oluşu. Şöyle ki WSJ'nin doğrudan Samsung'un üst seviye yetkililerinden birisine dayandırdığı bir itirafa göre, Samsung modeli çıkarırken tahminleri 1/1.5 yönündeymiş. Yani satılan 2 adet Galaxy S6'e karşılık 3 adet S6 Edge satışı gerçekleştirmeyi bekliyorlarmış. Bununla birlikte satışa sunulmalarının ertesinde S6 Edge'e yönelik 1'e 4'lük bir taleple karşılaşınca kısa zamanda tedarik güçlükleri baş göstermiş ve neticede de bu durum satışlarını etkilemiş.
İşte Samsung'un Edge Plus girişimini de bu doğrultu da değerlendirmemiz gerek. Hal böyleyken büyük ihtimalle bir sonraki nesilde Edge/Edge Plus türü bir ayrıma gitmeyecek olan Samsung, yola doğrudan Galaxy S, S Edge ve tabii bir de Note serileri üzerinden devam edecek.
Evet; yukarıda da dediğimiz gibi model Note 5 ile birlikte 12 Ağustos'ta tanıtıp 21 Ağustos'ta satışa sunalacak. Bu arada Note 5'in Türkiye çıkışı kuvvetle muhtemel daha ileri bir tarihte gerçekleşecek. (Kaynak: Yeni Şafak)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...