Sony Android 5.1.1 güncellemesi ne zaman gelecek?

Sony Android 5.1.1 güncellemesi ne zaman gelecek?

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony, Xperia modelleri Z2 ve Z3 için Android 5.1.1 güncellemesi yayınlamaya başlıyor

Sony, Xperia modelleri için Android 5.1.1 güncellemesi yayınlamaya başlıyor. Japonya'da gün yüzüne çıkan Android nbsp;5.1.1 güncellemesi nbsp;temmuz ayı içerisinde dağıtıma sunulacak. Güncellemeye ilişkin ayrıca ayrıntılar da gün yüzüne çıkmış durumda.


Sony güncellemeyi beklendiği gibi ilk olarak Japonya'da kullanıcılarla buluşturacak. Xperia akıllı telefon ve tabletler için yayınlanacak yeni yazılım Japonya'nın ardından global pazara sunulacak. Sürecin birkaç hafta sürmesi bekleniyor.


Android 5.1.1 güncellemesi Ayarlar menüsünde yer alan simgelerin büyük bölümünü değiştirecek. Bildirim menüsünde de gelişmeler mevcut. Wi-Fi ve Bluetooth kısayolları seçildiğinde artık ek seçeneklerde sunacak. Alt bölümdeki görsellerde detaylara göz atabilirsiniz. Güncelleme ayrıca arayüze özgü yeni animasyonlar içerecek. nbsp;
1437235917_1.png
1437235939_2.png

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...