Apple Watch ne zaman satışa çıkacak? İşte Apple Watch Türkiye tarihi

Apple Watch ne zaman satışa çıkacak? İşte Apple Watch Türkiye tarihi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın ilk akıllı saati Apple Watch'un Türkiye'de satışa sunulacağı tarih belli oldu. İşte Apple Watch Türkiye tarihi ve fiyatı

Apple'ın ilk olarak Nisan ayı sonunda ABD, Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya ve İngiltere'de satışa sunduğu, ardından Haziran sonundaki ikinci partide İtalya, Meksika, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre ve Tayvan'a erişen akıllı saati Apple Watch uzun sayılabilecek bir sürenin ertesinde Türkiye pazarındaki yerini de alıyor.

31 Temmuz 2015 itibarı ile satışına başlanacak olan modelin giriş seviyesi olan Apple Watch Sport'un fiyatı 1,250 (38mm) ve 1400 TL (42mm) olarak belirlenmiş durumda. Gümüş ve uzay grisi olmak üzere iki farklı alüminyum kasaya sahip olan modellerin kordon renkleri ise siyah, beyaz, yeşil, mavi ve pembe olarak belirlenmiş.

Bir üst segmentte yer alan Apple Watch ise kardeşiyle kıyasladığımızda klasik tasarım çizgisine sahip ve kasası da paslanmaz çelikten. Boyutuna (38-42mm), kayış tipi ile rengine ve tokasına göre değişiklikler arz eden seride yer alan modellerin fiyatı 2000 TL'den başlayıp 3,900 TL'ye kadar uzanıyor.
Serinin premium modeli olan, 18 karat altın kaplamalı Apple Watch Edition ise 34,000 TL ile 56,000 TL arasında değişiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...