EA Sports Real Madrid ile işbirliğine gitti

EA Sports Real Madrid ile işbirliğine gitti

TEKNOLOJİ Haberleri

İspanyol futbol devi Real Madrid, merakla beklenen FIFA 16 oyunu için yapımcı şirket EA Sport ile yeni bir anlaşmaya imza attı.

Dün yayınlanan kapağı ile bir kez daha ilgiyi üzerine çeken FIFA 16'nın yapımcısı EA Sports, kadrosundaki yıldız oyuncularla dikkat çeken futbol devi Real Madrid ile oyuncularının 3D olarak oyunda yer almasını sağlayan bir anlaşma yaptı.
Yapılan anlaşma gereği aralarında Portekizli yıldız, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve James Rodriguez'in de bulunduğu 14 futbolcunun yüzleri 3D teknolojisi sayesinde oyunda yer alacak. Bu sayede oyunda daha gerçekçi grafikler sunacak olan EA Sports'un benzer uygulamaları önümüzdeki sürümlerde başka takımları da kapsayacak şekilde genişletmesi bekleniyor.
FIFA 16, Eylül ayında PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One kullanıcıları için piyasadaki yerini alacak. (Ntv)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...