Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cortana 6 ülkede daha kullanıma sunulacak

Cortana 6 ülkede daha kullanıma sunulacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft'un dijital asistanı Cortana, 6 yeni ülkede daha kullanıma sunuluyor.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, merakla beklenen yeni Windows sürümü Windows 10'u 29 Temmuz 2015'te piyasaya sürecek.
Önümüzdeki hafta Windows 10'u kullanıma sunacak Windows'tan yeni bir açıklama geldi.
ABD merkezli teknoloji devi tarafından yapılan açıklamada Apple'ın Siri uygulamasına benzer bir kullanım sunan dijital asistan Cortana'nın 6 yeni ülkede daha kullanıma sunulacağı bilgisine yer verildi.
Windows 10 işletim sisteminin kullanıma girmesiyle birlikte, Avustralya, Kanada, Hindistan ve Japonya önümüzdeki aylarda Cortana ile tanışacak.
Brezilya ve Meksika'daki kullanıcılar ise yıl içinde Cortana'yı kullanabilecek. Dijital asistanın Türkiye için ne zaman kullanıma gireceğine dair bir bilgi ise henüz mevcut değil.
WINDOWS 10'U ÜCRETSİZ KULLANMANIN YOLU
Önümüzdeki hafta kullanıma girecek Windows 10'u ücretsiz kullanmak için Windows Insider programına kaydolup, ön izleme sürümünü indirmek yeterli. Bu sürüm, 1 Ekim 2015'te süresini dolduracak. nbsp;
Microsoft yetkilileri tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Windows 7 ve 8.1 sürümlerini kullananlara Windows 10'a ücretsiz geçiş imkanı sunulacak. Başka bir deyişle son 2 yıl içinde Windows işletim sistemi ile çalışan bilgisayar alanlar ücretsiz olarak Windows 10'a geçiş yapabilecek.


(Kaynak: Ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...