Google, sadece arama motoru hizmeti sunmakla kalmıyor...

Google, sadece arama motoru hizmeti sunmakla kalmıyor...

TEKNOLOJİ Haberleri

İnternetle eş değer anlam ifade etmeye devam eden Google, bu dünyada yer almak isteyenlere özel hizmetler de veriyor.

İnternetle eş değer anlam ifade etmeye devam eden Google, sadece arama motoru hizmeti sunmakla kalmıyor, bu dünyada yer almak isteyenlere özel hizmetler de veriyor. Bunlardan biri de Google Adwords oldu. Google tarafından verilen reklam hizmeti olan adwords, sitenize daha çok kullanıcı çekmek, ürün ya da hizmetinizi tanıtmak için en iyi seçeneklerden biri. Bu hizmetten günlük ya da aylık olarak yararlanabilir, istediğiniz hedef kitleye uygun olarak otomatik reklamlarınızın verilmesini sağlayabilirsiniz.

Google Adwords Nasıl Çalışır?

sempeak

Google'da reklam vermek için ilk olarak yapılması gereken şey anahtar kelime seçmektir. Belirlediğiniz anahtar kelimelere göre reklama tıklama şeklinde çalışan bu hizmette her tıklama için ücret belirlenir. Google Adwords hizmeti reklam vermek için herhangi bir ücret talep etmez. Ücret kişilerin reklama tıklamasıyla birlikte belirlenir. Tıklama başına ücret söz konusu olduğu için ne kadar çok tıklama söz konusu olursa ücret de buna bağlı olarak artış gösterir.

Google reklamlarında tıklama için sunulan anahtar kelimelere kalite puanı verilir. 1 ila 10 arasında puanlama yapılır. Kalite puanınız ne kadar yüksek olursa aynı anahtar kelimeler için reklam vermek isteyenlere göre daha avantajlı olursunuz. Anahtar kelimeler için yapılan açık artırmada kalite puanı yüksek olan öncelikli olacağı için doğru anahtar kelimeyi belirleme büyük önem taşıyor.

Google Reklamı Nasıl Verilir?

Google Adwords reklamı vermek için kendi başınıza işlemler gerçekleştirmek yerine bu konuda hizmet veren ajanslardan destek almalısınız. Google algoritmaları üzerinde bilgi sahibi olan ve gereken değişimleri sizler için kısa sürede, en iyi şekilde yapacak olan Sempeak gibi reklam ajansları profesyonel çözümleri ile yanınızda. http://www.sempeak.com/ bağlantısını kullanarak erişim sağlayabilir, karşılıklı görüşmelerle anahtar kelimelerinizi belirleyerek Google'ın reklam pazarında yerinizi alabilirsiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...