Samsung Pay, Avrupa'ya açılıyor

Samsung Pay, Avrupa'ya açılıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın benzer hizmeti Apple Pay'in en büyük rakibi olan Samsung Pay, MasterCard ile vardığı anlaşmanın ardından Avrupa'ya açılıyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un mobil ödeme özelliği Samsung Pay, Avrupa'ya geliyor. Apple'ın benzer uygulaması Apple Pay'in sektördeki ağırlığını kırmak adına test sürecini hızlandıran Samsung, mobil ödeme hizmetinin testlerine Ağustos ayında Güney Kore'de başlayacak. Kısa sürede ABD'de de kullanıma girmesi beklenen Samsung Pay'i Avrupa pazarına sokmak için bir süredir çalışmalar yürüttüğü bilinen Samsung bu çerçevede MasterCard ile bir anlaşmaya vardı. Bu anlaşma çerçevesinde Samsung akıllı cihazlarında MasterCard'ın ödeme teknolojisi kullanılacak ve bu sayede kullanıcılar mobil cihazlarıyla belirli ödeme noktalarında temassız kullanım ile alışveriş yapabilecek. (Ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...