iPad Air 3 tanıtılmayabilir!

iPad Air 3 tanıtılmayabilir!

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple bu yıl kullanıcıların karşısına iki tabletle çıkacak, fakat bunlar arasında iPad Air 3 yer almıyor.

Endüstrinin önde gelen kuruluşlarından DigiTimes tarafından yayınlanan rapora göre Apple bu yıl iPad Air 3 tanıtımını gerçekleştirmeyecek. Çin menşeli birçok tedarikçiden alınan bilgilere göre Apple'ın bu yılki ürün portföyünde iPad Air 3 yer almıyor. Tedarik zincirlerinden edinilen bilgilere göre Apple dördüncü nesil iPad mini'yi duyurmaya hazır. iPad mini 4, iPad mini 3 tasarımını aynen sürdürecek. Donanım tarafında ise küçük yükseltmeler gerçekleştirilecek. iPad mini 4'ün 9 Eylül'de yeni iPhone'larla ya da ekim ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.
DigiTimes tarafın yayınlanan raporda 12.2 inç ekrana sahip olması beklenen iPad Pro'dan söz edilmiyor, fakat son dönemde yaşanan birçok sızıntı Apple'ın büyük ekranlı bir iPad üzerinde çalıştığını doğruluyor. Raporda ayrıca tabletlere olan talepte düşüş yaşandığından söz ediliyor. Özellikle büyük ekranlı telefonların yaygın kullanımı tablet piyasasını önemli ölçüde etkiliyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...