Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

7'de 7 yaptı, 391 milyon lira abonede kaldı

7'de 7 yaptı, 391 milyon lira abonede kaldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone Red, 7 avantajlı tarifesiyle abonelerine iki yılda yaklaşık 400 milyon TL tasarruf ettirdi.

ÖMER TEMUR
FETHİYE
bonelerine yurt dışında avantajlı konuşma imkânı sağlayan Vodafone Red 7 farklı tarifesiyle iki yılda yaklaşık 400 milyon TL tasarruf ettirdi. Vodafone Red aboneleri, Mayıs 2013'te yapılan lansmandan bu yana, yurt dışını ek ücret ödemeden arayarak 113 milyon TL, yurt dışına çıktıklarında ise 183 milyon TL daha az ödedi. Vodafone Red ayrıca, abonelerine tarifeler dışında da toplam değeri 95 milyon TL'yi aşan fayda sağladı. Böylece 2 yılda 391 milyon lira abonelerin cebinde kaldı.
Vodafone'un Fethiye'de düzenlediği etkinlikte konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Red abone sayısının 20 ülkede 20 milyona ulaştığını belirterek, "Bugün itibariyle, mobil telekomünikasyon sektöründe abone sayımızı 21 milyona, pazar payımızı ise yüzde 35.7'ye çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda son 5 yılda dijitalleşmenin öncüleri haline gelen Vodafone Red abonelerimizin önemli payı var. Vodafone Red'liler, son 1 yılda yüzde 90'ı bulan akıllı telefon sahipliğinin yanı sıra yüzde 103 artan internet kullanımı ve yüzde 374 artan veri trafiği ile Türkiye'yi Vodafone ülkeleri arasında birinciliğe taşıdı" dedi. Ender Buruk avantajlı tarife ve hizmetleri ise şöyle sıraladı:
İŞTE O 7 FARK
1- 5 farklı internet tarifesi: 2 GB'den 8 GB'a kadar 5 farklı tarifeden yararlanma imkânı bulan Vodafone Red'liler, nbsp;bol internetli tarifeler sayesinde 10 milyon GB internet ve 4.6 milyar dakika kullandı.
2- Yurtdışında da geçerli: nbsp;Vodafone Red'liler tarifelerini 51 ülkede kullanabiliyor. Abonelerin tarifelerini yurt dışında aynen kullanarak 183 milyon Tl tasarruf etti.
3- Yurtdışıyla yurtiçi gibi konuşma: Yurt dışını yurt içindeki gibi arayan aboneler 113 milyon TL tasarruf etti. Türkiye'den en çok aranan ülkeler Almanya, Yunanistan, Fransa, Hollanda ve İngiltere oldu.
4- 7/24 saat hizmet: Vodafone Red'liler, tüm mobil ihtiyaçları için 7 gün 24 saat özel müşteri hizmetlerinden ücretsiz faydalanabiliyor.
5- Mobil Destek Ekibi: Her türlü teknik konuda teknik destek veren Mobil Destek Ekibi Red abonelerine hizmet vermek için dünyayı 8 defa dolaştı. Bu şekilde abonelerine 5.5 milyon lira tasarruf ettirdi.
6- Özel fırsatlar: Red'liler özel fırsatlardan 700 bin defa faydalandı. En çok sevilen ise sinema avantajı oldu. 2 yılda 500 bin kişi beyaz perde ile buluştu. Ayrıca ücretsiz lounge, yüzde 50 indirimli araç kiralama, restoran indirimleri ve VIP transfer gibi kampanyalarda en çok tercih edilen avantajlardan oldu. Aboneler bu şekilde 89 milyon TL avantaj etti.
7-Aile indirimi: Vodafone Red tarifesi kullanan aboneler aileleri yüzde 35 indirim kazandı.
VERİ KULLANIMINDA DÜNYA LİDERİ
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ve Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal düzenledikleri toplantıda, Vodafone Red'in sağladığı tasarruf ve tarifenin detaylarına ilişkin bilgileri paylaştılar. Her 10 Red abonesinden 9'unun akıllı telefon kullandığını belirten Ender Buruk,"Vodafone Türkiye tüm Vodafone ülkeleri arasında dünya birincisi. Yüzde 103 artan internet kullanımı ve yüzde 374 artan veri trafiği ile Red aboneleri Türkiye ortalamasına göre 4 kat daha fazla internet kullanıyor" dedi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...