Dolum Türk® kurumsal toner çözümleri

Dolum Türk® kurumsal toner çözümleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Dolum Türk® %100 müşteri memnuniyeti garantisi ilkesine sadık olmaya ve 10 yılı aşkın bir süredir işlerinin arkasında durmaya devam etmektedir.

HP® Color Laserjet Pro M252 , HP® Color Laserjet Pro M277 yazıcılara ait HP® CF400A / HP® CF4001A / HP® CF402A / HP® CF403A toner dolumu Dolum Türk® atölyelerinde yapılmaktadır. Bu yazıcı modelleri ülkemizde kullanıma yeni sunulduğu için toner dolumu ve muadil tonerleri henüz yeni piyasaya çıkmıştır. Cazip fiyatından dolayı kullanıcılar sıklıkla bu tonerleri bitirmekte ve değiştirmektedir, biten tonerlerin yerine doldurtmakta, orijinal veya muadil tonerlerini almaktadır. Tabii ki burada su götürmez bir gerçek ise yazıcının performansının yüksek olması ve kullanıcı kitlesinin belli bir performans dan dolayı bu yazıcıları tercih etmesidir. Bu seri yazıcılar kullanıcılar tarafından minimum ve optimum seviyedeki renkli sayfa kalitesi seviyesinde vazgeçilmez kılan en büyük özellik hızlı, güvenilir ve tutarlı bir baskı kalitesi vermesi ve güçlü dokümantasyon çözümleri sunmasıdır. Dolum Türk®, bu yazıcıların baskı ihtiyaçlarını karşılamak için sarf malzemelerini tedarik etmektedir. Dolum Türk® tarafından ithal edilen HP® Color Laserjet Pro m252 , HP® Color Laserjet Pro m252, HP® Color Laserjet Pro m277 yazıcılara ait HP®CF400A / HP®CF4001A / HP®CF402A / HP®CF403A tonerlere uyumlu TonerMAX® marka muadil tonerler orijinali ile %100 uyumlu ve problemsiz bir şekilde çalışmaktadır. Dolum Türk®'te Hp Toner Dolumu başarılı ve eksiksiz bir şekilde yapılmaktadır.

Tipik bir HP® Color Laserjet Pro m252, HP® Color Laserjet Pro m277 yazıcı tonerleri normal standartlarda 1500 sayfa baskı yapar ve bu da bu fiyata satılan bir toner için iyi bir baskı adetidir. Tabii ki, bu basılacak belgenin sayfa üzerinde kapladığı alana göre değişkenlik gösterir. Dolum Türk® tarafından üretilen TonerMAX® markalı CF400A uyumlu siyah muadil toneri, CF401A uyumlu mavi muadil toneri, CF402A uyumlu sarı muadil toneri, CF403A uyumlu kırmızı muadil toneri kullanıcılar tarafından çok hesaplı bir alternatif urun olarak kabul edilmekle beraber kesinlikle problemsiz çalışmaktadır. Dolum Türk®, bu ve benzeri ürünlerde ciddi bir ar-ge çalışması yaptığı için ürünlerdeki hata payını en aza indirme olanağını yakalamıştır.

Hp Muadil Toner ve çeşitleri için Dolum Türk® her zaman hizmet vermektedir.

Dolum Türk® kurumsal toner çözümleri

Hp® gibi kaliteli ve profesyonel hizmet sunan markaların ve ürettikleri teknolojik açıdan performansı yüksek yazıcıların isletmeler açısından gerekliliği su götürmez bir gerçektir. Bu ihtiyaçlarınızı orijinal ürünlerle çözmenizde fayda var ise de, işletme giderleri açısından bakıldığında Dolum Türk® tarafından ithal edilen veya üretilen TonerMAX® markalı uyumlu yan sanayi muadil tonerleri kullanmanız da bütçenize olumlu bir katkı sağlayacaktır.

Dolum Türk®'ten toner dolum işlemi yaptırmayı veya Dolum Türk® üretimi olan Toner MAX® markalı yan sanayi Muadil Toner kartuşlarından satın almayı düşünüyorsanız, bilmelisiniz ki yüksek kalitede baskı çıkışları alacağınızı garanti ediyorlar. Bu nedenle Dolum Türk® %100 müşteri memnuniyeti garantisi ilkesine sadık olmaya ve 10 yılı aşkın bir süredir işlerinin arkasında durmaya devam etmektedir.

Ziyaret Ediniz: www.dolumturk.com

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...