İnternet devi Google'ın adını kullanarak kullanıcılara virüs bulaştıran uyarı mesajı kurbanlarını gafil avlıyor.

Google'dan geldiği sanılan sözde uyarı mesajı şöyle;
"Gezinde oturumunuzu böldüğümüz için üzgünüz. Birkaç ay önce size gösterilen reklamlarla ilgili gizlilik ayarlarınızın güncellenmesi gerektiği hakkında uyarı aldınız. Lütfen hemen Google hesabınızdan reklamları görüntüleme ile ilgili tercihlerinizi güncelleyin. Bunu yapmazsanız hesabınız iptal edilecektir."






Bu mesajın altında yer alan ve kaynağı belli olmayan (büyük ihtimalle virüs barındıran) Devam linki ne yönlendirilen kullanıcıların bilgisayarları ise tehlike altına giriyor.