Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çinli şirketten 10 çekirdekli akıllı telefon

Çinli şirketten 10 çekirdekli akıllı telefon

TEKNOLOJİ Haberleri

Her ne kadar ülkemizde pek bilinmese de, Çin'in yükselen teknoyıldızlarından bir diğeri olan Zopo, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Her ne kadar ülkemizde pek bilinmese de, Çin'in yükselen teknoyıldızlarından bir diğeri olan Zopo, önümüzdeki yılın başlarında patlatacağı bomba ile birlikte popülerlik çıtasını Xiaomi, Meizu ve tabii One Plus gibi rakiplerinin seviyesine çekebilir.
Görmekte olduğumuz tabletfon prototipi 6-inç büyüklüğünde (2560x1440) ekrana, Helio X20 yongaseti ile ona eşlik eden 4GB RAM'e ve 20MP çözünürlüğünde de kameraya sahip. Dahası 'neredeyse çerçevesiz' diyebileceğimiz bir kasayla tasarlanan modelin parmak izi okuyucusu da mevcut.
Burada dikkatimizi çekmesi gereken asıl bileşen tahmin edeceğimiz gibi Mediatek'in 10 çekirdekli Helio X20 yongaseti ki kendisi (ve ağabeyi) hakkındaki tüm detayları aşağıdaki haberlerimizde verdiğimizden burada sadece hem çok güçlü hem de tasarruflu demekle yetinelim.
Modelin önümüzdeki yılın başlarında satışa sunulacağı söyleniyor ki bu da Snapdragon 820 ile kıyasıya bir rekaber içerisine gireceği anlamına gelir. Tabii birinci sınıf üreticilerin hemen hepsi tepe seviye modellerinde Qualcomm Snapdragon platformunu tercih ettiklerinden ötürü de yine fiyat/performans oranı oldukça yüksek bir modelle karşılaşma ihtimalimiz muhtemel.
Kaynak: Yeni Şafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...