Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4.5G içim sim kartlar da değişecek

4.5G içim sim kartlar da değişecek

TEKNOLOJİ Haberleri

3G'de görülen kapsama alanı sorununu çözmesi beklenen 4.5G'de bağlantı hızı, 100 Mbps wi-fi'da ise 1 Gbps'ye kadar çıkabiliyor.

1 Nisan 2016 tarihinde kullanıma sunulması planlanan 4.5G ile daha yüksek hızlı mobil internet kullanıcının hizmetine sunulacak. Ancak akıllı telefonunuzun 4.5G'yi desteklemesi bu teknolojiyi kullanmanız için yeterli değil. 4:5G'yi kullanmak isteyenlerin akıllı telefonlarında donanımsal destek olsa da SIM kartların da 4.5G teknolojisi ile  uyumlu olması gerekiyor.


Bazı firmalar bir süredir 4G uyumlu SIM kart satışına başlamıştı. Bu nedenle piyasadaki SIM kartların bir bölümü 4.5G'yi destekleyecek. 
Şu anda 4.5G'yi destekleyen akıllı telefonu olan kullanıcılar bu teknolojiyi destekleyen SIM karta sahip olmaları durumunda 4G teknolojisinin kullanıldığı ülkelerde bu hizmetten yararlanabilecek.


Kaynak: Ntv

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...