Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siteniz İçin Seo Çalışmaları Yapıyor Musunuz?

Siteniz İçin Seo Çalışmaları Yapıyor Musunuz?

TEKNOLOJİ Haberleri

Öncelikle bu soruya verdiğiniz cevap evet ise siteniz için en doğru olanı ve en iyisini yaptığınızı söylemek isteriz.

Ama bu soruya olumsuz bir cevap veriyorsanız bu sitenizin geleceğini ve gelişimini pek de düşünmediğiniz anlamına gelmektedir. Ee tabii birde internet sitesi olmasına rağmen seo çalışmalarının ne olduğunu bilmeyenlerde var onlar sanırım bu konulardan çok uzaktalar ve pek de umurlarında değilmiş gibi görünüyor. Eğer öyle değilse ve bu konu hakkında bir bilgi sahibi olmamanıza rağmen sitenizi önemsiyor ve sitenizin reklam almasını istiyorsanız bu yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz. Öncelikle yazımızın başında sizlere seo çalışması nasıl yapılır? Bu çalışmalar ne işe yara onlardan bahsedelim.  Ama önce seo nedir ondan bahsedelim. Öncelikle belirtmeliyim ki birçok insan bu SEO yu CEO ile karıştırıyor hatta yanlış yazdığımızı falan düşünüyor olabilir ama tabii ki öyle bir şey yok seo nun CEO ile uzaktan yakından hiçbir alakası bulunmakta. Peki, ama bu seo ne demek. Gelin beraber inceleyelim. SEO "Search Engine Optimization” kelimelerinin kısaltmalarını temsil ediyor. İngilizce kökenli "Search Engine Optimization" kelimesinin Türkçe karşılığı ise; Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelmektedir. Bu Türkçe karşılığında kısaltması AMO şeklinde yapılmaktadır. AMO yani Arama Motoru Optimizasyonu çalışmasının yapılması ne anlama gelir gelin beraber inceleyelim. Bu çalışma sayesin de web sitenizin istenilen hedef kelimeler doğrultusun da internet üzerindeki arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlamak için yapılmaktadır bu tür çalışmalar. 

Bu Konu da Google Bir Numara

SEO Türkçe karşılığı olan ve aynı zamanda AMO nun açılımı olan  "Arama Motoru Optimizasyonu" bu alanda en fazla ün yaptığı arama motoru google arama motorudur ve bu uygulama bu arama motorunda popüler olmuştur. Bu Seo çalışmaları düzenli bir çalışma stratejisi ile Yazılarda ki hedef kelimeler sayesinde google arama motorun da 1. sayfaya gelmekdahi mümkündür.  Peki, bu çalışmayı kimler yapmaktadır? Her işte olduğu gibi bu işin de kendine göre uzmanları var ve bu uzmanlardan yardım alarak bu çalışmaları yapabilirsiniz. SEO danışmanları ve uzmanları sizin sitenizi Google kurallarına uygun hale getirerek hedef kelimelerinizde yükselmenizi sağlamak amacı ile sizlere yardımcı olmakta ve de siteniz ve Google aracılığı ile müşteri edinmenizi sağlamaktadırlar. Peki, sitenizin üst sıralara çıkıp daha çok müşteri kazanması için başka neler yapabilirsiniz? Tabii ki başka şeyler yaparak da sitenizin müşteri profilini arttırabilirsiniz. Peki, ama nasıl? Tabii ki tanıtım yazısı yazarak. Gelin isterseniz tanıtım yazılarının önemini beraber inceleyelim.

Tanıtım Yazıları Siteniz İçin Ne Kadar Önemli?

Dediğimiz gibi tanıtım yazısı bir site için en önemli unsurlardan bir tanesi. Bir site için tanıtım yazısı en az seo uygulamaları kadar önemli bir konumdadır. Gelin isterseniz bakalım gerçekten tanıtım yazıları ne gibi katkılar sağlar siteniz için. Öncelikle siteniz için bir tanıtım yazısı yazarak sitenizin en üst sıralar da varlık kazanması ve bu sayede alacağınız reklam gelirlerinin artmasını sağlayabilirsiniz çok kolay bir şekilde. Peki, tanıtım yazısı nasıl yazılır bir bakalım. Tanıtım yazısının içeriği nasıl olmalıdır peki? Öncelikle yazacağınız tanıtım yazısının içeriği kesinlik ve kesinlikle sizin yaptığınız iş ile ilgili olmalıdır. Ayrıca bu siteniz tanıtım yazısında kullanacağınız anahtar kelimeler de seo uyumlu olmalıdırlar. Bu sayede siteniz en üst sıralarda yer alacak ve yaptığınız iş ile ilgili aramalar da bu anahtar kelimeler sayesinde kullanıcılar tarafından çok daha fazla ziyaret edilebilecek.

Kaynak : http://www.seokriter.com/tanitim-yazisi-paketleri/

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...