Çoklu Çekirdek Teknolojisi ile Kusursuz İşlemci Gücü: Tulpar T7 V5.2

Çoklu Çekirdek Teknolojisi ile Kusursuz İşlemci Gücü: Tulpar T7 V5.2

TEKNOLOJİ Haberleri

Monster Tulpar T7 V5.2, masaüstü bilgisayarların gücünü, laptop bilgisayarda yaşamanızı sağlıyor.

Güçlü ekran kartı ve işlemci seçenekleri ile benzersiz bir performans amaçlayan Monster Tulpar T7 V5.2, masaüstü bilgisayarların gücünü, laptop bilgisayarda yaşamanızı sağlıyor. Zarif, ince ve şık tasarımı, güçlü bir sistem ile birleştiren oyun bilgisayarı, atmosferi tüm berraklığıyla yaşamanızı sağlıyor.

Çoklu Çekirdek Teknolojisi ile Kusursuz İşlemci Gücü: Tulpar T7 V5.2

Mitolojinin Gücünü Bilgisayar Ekranlarınızda Hissedin

İsmini Türk destanlarında bulunan efsanevi uçan attan alan Tulpar T7 V5.2, adına yakışır bir performans sergiliyor. Rüzgardan daha hızlı koşan uçan at olarak tasvir edilen Tulpar Monster gaming laptop modelinde de bu özelliklerini muhafaza ediyor. Üstün Intel Core i7-4790K işlemciye ve GeForce GTX980M ekran kartı teknolojisine sahip oyun bilgisayarı, daha akıcı görsellik ve gerçeklik elde etmenizi sağlıyor.

Kristal berraklığında görüntü kalitesi, yüksek ses performansı, hızlı ve akıllı çoklu çekirdek teknolojisi ile en son teknolojileri bünyesinde barındıran Tulpar T7 V5.2, Intel i7 4790K'ın sağladığı %34 daha fazla verimlilik, 4 çekirdekli, 4 GHz çalışma hızı, Thermal Interface Material ısı çözümü ve Medya araçlarında %65 yüksek performans sağlamasıyla rakiplerine fark atıyor.

Üstün Teknik Özellikler Zarif Tasarımla Birleşiyor

32 GB'a kadar yükseltilebilen dual-channel bellek teknolojisi, gerek en zorlu savaş alanlarında gerekse dungeon ve raidlerde kusursuz bir oynanabilirlik sağlıyor. Takılma, donma ve kilitlenme gibi donanım kaynaklı problemleri kökten çözüm oluşturan üstün bellek seçenekleri, çoklu görev performansına ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda da ihtiyacınız olan tüm gücü kusursuz bir şekilde sağlıyor.

2 x M.2. SSD Quad sürücü yeteneği ile tüm arşivinizi depolayabileceğiniz Monster Tulpar T7 V5.2 yüksek oyun depolama ihtiyacınıza kökten çözüm olmayı amaçlıyor. Tüm oyunlarınızı her zaman yanınızda taşımanıza olanak sağlayan diz üstü oyun bilgisayarı, RAID depolama imkanı da sağlıyor.

Çoklu ekran teknolojisi seçeneği ile mükemmel ekran deneyimi yaşamanıza olanak sağlayan Monster Tulpar, Nvidia Surround teknolojisi ile oyun ile bütünüyle atmosferi yaşamanızı sağlıyor. Full HD üç farklı ekranı Tulpar'a bağlayarak çok ekranlı oyun deneyimini doyasıya yaşamanıza olanak veren model, hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanızı sağlıyor.

Slim bir tasarıma ve pürüzsüz yüzeye sahip Monster, zarif ve şık alaşımlı gövdesiyle de ön plana çıkıyor. Fırçalanmış alüminyum doku kaplamalı yüzeyi ile farkınızı yansıtmanızı sağlayan Tulpar, masaüstünün gücünü yanınızda şık bir şekilde taşımanızı sağlıyor.

Monster Isıl Soğutma Sistemi ile Serin Bir Kullanım

Yalnızca laptop üretimi yaparak, masaüstünün gücünü diz üstü bilgisayarlar ile birleştirmeyi amaçlayan Monster, aynı zamanda sağladığı etkin ısıl soğutma teknolojisi ile de göz dolduruyor. Yüksek sistem gereksinimine sahip oyunlar veya çoklu işlemci ile çalıştığınız zamanlarda dahi bilgisayarınızı sorunsuz soğutan çift fanlı teknoloji, uzun süreli bir kullanım sağlıyor.

Profesyonel oyuncuların bir numaralı tercihi Tulpar oyun bilgisayarı, kusursuz bir güç ve performansı amaçlıyor. Ghosting, düşük fps gibi oyuncuların en önemli problemlerini egalet etmek için özel tasarlanmış bileşenleri, daha hızlı, daha net ve daha kaliteli bir oyun deneyimini amaçlıyor. Mikro atamaları ve oyunlarda kullanılan temel tuşların ustaca yerleştirildiği ışıklı klavyesi, kullanıcıdan kaynaklanan hataları sıfıra indirmeyi amaçlıyor.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...