Pinterest, 3D Touch için güncellendi

Pinterest, 3D Touch için güncellendi

TEKNOLOJİ Haberleri

Pinterest isimli sosyal ağın iOS uygulaması, 3D Touch için güncellendi ve yeni özelliklere kavuştu.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin en dikkat çekici özelliği olan 3D Touch, uygulamalarla hayatımıza girmeye başlıyor. Basınca duyarlı dokunmatik sistem 3D Touch, iOS 9 ile birlikte Apple'ın kendi uygulamalarında zaten kendini gösterecek. Ancak işin App Store tarafında uygulama geliştiricilerine de büyük iş düşüyor. Bu konuda en erken davrananlardan biri Pinterest oldu. Kendine has yapısıyla dikkat çeken Pinterest isimli sosyal ağ, Apple'ın 3D Touch özelliğini destekleyecek şekilde güncellendi ve yeni özelliklere kavuştu.


Yukarıdaki ekran alıntısında da görüldüğü üzere Pinterest uygulama ikonuna bastığınızda Trend olanları, Pin aramalarını ve yeni bir pano oluşturma işlevlerini pratik bir şekilde yapabiliyorsunuz. Ayrıca iOS 9 ile birlikte gelen yeni Spotlight aramalarına da artık Pinterest ile uyumlu çalışacak. Önceden uygulama içerisine girmeden erişilmesi mümkün olmayan bu özellikler artık bir kısayol şeklinde kullanılabilecek. Ancak bu güncellemeyle birlikte gelen 3D Touch özelliklerinden sadece iPhone 6s ve iPhone 6s Plus faydalanabilecek. Pinterest, 3D Touch özelliğinden faydalanan ilk uygulamalardan biri oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...