Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mobil teknolojiye kadın eli değecek

Mobil teknolojiye kadın eli değecek

TEKNOLOJİ Haberleri

İSTKA, 2015 yılı Kadın İstihdamın Arttırılması Mali Destek Programı kapsamında kâr amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik yeni bir çalışma başlattı:

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA ), 2015 yılı Kadın İstihdamın Arttırılması Mali Destek Programı kapsamında kâr amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik yeni bir çalışma başlattı: 'Mobil Çözümlerin Adresi: Kadın Projesi.' İstanbul Ticaret Odası liderliğinde, İstanbul Ticaret Üniversitesi ortaklığında, Teknopark İstanbul'un iştiraki ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun desteğiyle uygulanacak projede, İstanbul'daki kadınların mobil teknoloji sektöründe etkinliğini artırılması ve bu hizmetlerde etkin rol alması hedefleniyor. Projenin bir diğer hedefi ise mobil teknolojiler sektöründe istihdam edilen ve yenilikçi iş fikrini hayata geçiren kadın sayısının arttırılması olacak. İstanbul Kalkınma Ajansı'ndan hibe almaya hak kazanan ve sözleşmesi imzalanan projenin 2016 yılı Şubat ayında başlaması öngörülüyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...