iPhone 6s kuyruğuna 'robotunu' gönderdi

iPhone 6s kuyruğuna 'robotunu' gönderdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Avustralya'da Apple ürünleri tutkunu bir kadın, satışa sunulacak olan iPhone 6s'i ilk satın alanlardan biri olabilmek için sıraya robotunu soktu

Apple'ın yeni telefon modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, Cuma sabahı satışa sunulacak. Saat farkı nedeniyle yeni modellerin ilk satışa çıkacağı yerlerden biri olan Avustralya'nın başkenti Sidney'de mağazalar önünde kuyruklar oluştu. Apple ürünleri tutkunu olan Lucy Kelly, mağaza önlerinde bekleyenlerden farklı olarak sıraya kameralı ve mikrofonlu robotunu soktu. 
Lucy adındaki robot; iki tekerlekli kendi kendini dengeleyen Segway aracın üzerine monte edilen bir iPad'den oluşuyor. Böylelikle Kelly, bir yandan ofisi ve evinde gündelik işlerine devam ederken öte yandan sırada bekliyor. Sırayı gece boyu özel bir tente içerisinde geçirecek olan robot Lucy'nin yanında her ihtimale karşı şarj aleti de bulunuyor. 
Lucy Kelly, bir uygulama sayesinde evi ve ofisinden robotuna bağlanabiliyor; kamerası ve mikrofonu sayesinde de çevredekilerle iletişim kurabiliyor. "Sıradaki herkes robotu seviyor, seve seve robotun sırada öne geçmesine izin veriyorlar" diyen Kelly, çalıştığı ajansta kullandıkları bu robotun teknolojinin geleceği noktayı göstermesi açısından güzel bir örnek olduğunu düşünüyor.


Kaynak: Mashable 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...