'F' klavye ile teyzeler bizden daha hızlı yazdı

'F' klavye ile teyzeler bizden daha hızlı yazdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Proje devam ederken, bölgelerden çok güzel insan hikayeleri de gelmiş.

İnternet eğitimi verenler, katılımcıların hemen hemen tamamının Google'da önce kendisini aradığını söylerken, bazı ilginç anıları da paylaşmış: 
¥ Bartın: Klavye 'F' olduğu için teyzeler bizden hızlı yazdı.
¥ Bingöl: Yıllardır görmediği oğlunu gören bir katılımcımız, hepimize duygusal anlar yaşattı.
¥ Çorum: Bir teyze, kardeşinin Edirne'de müftü olduğunu söyledi. Biz de Edirne Müftülüğü sayfasına girip Müftü Bey'in resmini gösterdik. Şaşkınlık ve sevinciyle hepimiz mutlu olduk. İnternetten uzak olduğu için, o resmi bulmamıza inanamadı. 
¥ Mardin: Muayene olmak için sabahın erken saatlerinde hastaneye giden bir katılımcımıza internetten randevu alışkanlığı kazandırdık. Şimdi çok mutlu.
¥ Hakkari: Skype öğretilirken bir katılımcımız, teyzesinin kızı ile görüştüğünde, “Beni görüyor mu?” diye sordu. Ardından ağlamaya başladı.
¥ Şanlıurfa: Katılımcılarımız çöplerinin alınması için Beyaz Masa'ya şikayet yazdı. Bir hanım, kadınlar için kafe açılsın diye belediye başkanına tweet attı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...