140 karaktere çözüm geliyor!

140 karaktere çözüm geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Özel mesajlarda 140 karakter sınırını kaldıran Twitter, şimdi de gönderilerdeki 140 karakter kısıtlamasına yönelik bir çözüm hazırlığında.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı güncellemeyle özel mesajlarda 140 karakter sınırını kaldıran Twitter, şimdi de gönderilerdeki 140 karakter kısıtlamasına yönelik bir çözüm hazırlığında.
Re/code'un aktardığı gelişmeye göre Twitter, kullanıcıların 140 karakter ile sınırlandırılmayacağı ve daha uzun tweet'ler gönderebilecekleri yeni bir ürün(?) hazırlıyor.
Henüz detaylar muğlak olduğundan 'bu ürün' denilen şeyin Twitter'dan bağımsız bir uygulama mı olacağı yahut Twitter'a entegre bir özellik mi olacağı belli değil. Fakat belirtilen o ki bu eklenecek özellik ile birlikte kullanıcılar dediğimiz gibi 140 karakter sınırına takılmadan tweet'leyebilecekler. Bir diğer ihtimal ise tweet'lerde verilen bağlantıların ve/veya atıfta bulunduğumuz kullanıcı isimlerinin 140 karakterden sayılmaması imiş ki açıkçası bize sorarsanız uygulanması en mantıklı gelen yenilik de bu son yazdığımız.
Velhasıl dediğimiz gibi henüz detaylar belirsiz. Bekleyip göreceğiz artık...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...