Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terzioğlu, Zuckerberg ve Tim Cook ile aynı listede

Terzioğlu, Zuckerberg ve Tim Cook ile aynı listede

TEKNOLOJİ Haberleri

Zuckerberg Google CEO'su Pichai ve Apple CEO'su Cook gibi isimlerde yer aldığı listede Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu Avrupa'nın etkili 10'u arasındaydı

İngiltere merkezli Global Telecoms Business dergisi, 2015 yılında teknoloji ve telekomünikasyon alanında dünyanın en güçlü 100 ismini belirledi. Türkiye'den listeye giren tek isim Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu oldu. Terzioğlu, yüzlerce liderin aday gösterildiği Avrupa kategorisinde, en güçlü 10 lider arasında gösterildi. Global Telecoms Business, Kaan Terzioğlu'nun Genel Müdür olarak göreve başladığı nisan ayından bu yana geçen kısa sürede, Turkcell'in mobil ve sabit hizmetlerini entegre bir yapıya kavuşturarak bir dönüşüm başlattığına dikkat çekti. Global Telecoms Business ayrıca Terzioğlu'nun yönetiminde Turkcell'in TV+ gibi yenilikçi ürünlere artık daha yoğun şekilde odaklandığına ve 5G'de bölgesel liderlik hedefiyle Ericsson, Huawei ve Aselsan ile anlaşmalar imzaladığına da yer verdi. 
Listede kimler var? 
Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak kategorilere bölünen Power100 listesinde dünyanın en büyük telekomünikasyon operatörlerinin yöneticilerinin yanı sıra, teknoloji şirketlerinin temsilcileri de yer alıyor. Avrupa kategorisinde TeliaSonera CEO'su Johan Dennelind, Deutsche Telekom CEO'su Timotheus Höttges gibi yöneticiler bulunurken, diğer kategorilerde de Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Google CEO'su Sundar Pichai, Amazon CEO'su Jeff Bezos, Apple CEO'su Tim Cook gibi isimler yer aldı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...