Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Askerler için özel cep telefonu!

Askerler için özel cep telefonu!

TEKNOLOJİ Haberleri

Eskişehir'de cep telefonu dükkanı bulunan Serdar Günsever, askerlere özel cep telefonu üretti...

Türkiye'de, askerler için belirli saatlerde aktif olan, belirli kişiler tarafından aranma ve hat sahibinin sadece belirli kişileri arayabilmesi gibi belli özellikleri bulunan hatların kullanıldığı özel bir telefon üretildiği belirtildi. Eskişehir'de cep telefonu dükkanı bulunan Serdar Günsever, askerlerin belirli kurallar çerçevesinde cep telefonu kullanmasına izin verilmesi yasasından yola çıkılarak, bu telefonların üretildiğini belirtti. Tamamen askeri koşullara uygun olarak piyasaya sunulan telefonlar hakkında bilgi veren dükkan Sahibi Serdar Günsever, “Askeriyede, askerler için cep telefonun serbest bırakılması planlanmaya başlamıştı. Bundan yola çıkarak da Türkiye'de cep telefonları üretilmeye başlandı. Kamerası, interneti olmayan sadece 'alo' demek için kullanılan bir telefon üretildi. Bazı GSM firmaları, bu telefonlara uygun olarak asker hattı geliştirdi. Bu hatlar, belirli saatlerde aktif olma, belirli kişiler tarafından aranma ve hat sahibinin sadece belirli kişileri arayabilmesi gibi belli özellikleri bulunuyor. Belirttiğimiz hatlarla da telefonlarımız uyumlu şekilde çalışıyor. Yeşil ve siyah renkte olan telefonlar askerlerimiz için özel üretildi. Tamamen askeri yeşil ve siyah renklerden oluşuyor” dedi. 
Günsever ayrıca, askerlerin bu telefonlara oldukça ilgi gösterdiklerini, askeri motiflerle süslü olduğu için de ilgi çektiğini sözlerine ekledi. 
Askerler için özel cep telefonu!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...