Turkcell 4.5G'ye geçişte ücret almayacak

Turkcell 4.5G'ye geçişte ücret almayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell, akıllı telefonu 4.5G teknolojisini destekleyen ancak SIM kartları desteklemeyen kullanıcıların SIM kartlarını, ücretsiz olarak değiştiriyor

Turkcell, akıllı telefonu 4.5G teknolojisini destekleyen ancak SIM kartları desteklemeyen kullanıcıların SIM kartlarını, ücretsiz olarak 4.5G destekli SIM kartlar (USIM) ile değiştiriyor. Ayrıca akıllı telefonu 4.5G'ye uyumlu ses hattı sahiplerine USIM kartlarıyla beraber Turkcell'in 1 GB internet paketi de sunuluyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, “Turkcell, 1 Nisan 2016 tarihi itibari ile kullanılmaya başlanacak 4.5G'de, Taşıyıcı Birleştirme Teknolojisi ile 375 Mbps mobil internet hızını sunabilen tek mobil operatör olacak. Bu ayrıcalığı yaşamak isteyen müşterilerimizin SIM kartlarını 4.5G için gerekli SIM kartlar ile değiştirmeleri gerekiyor. Şu anda 5 milyona yakın müşterimizin telefonu dördüncü nesil iletişim teknolojileri ile uyumlu. Hedefimiz 1 Nisan 2016'ya kadar tüm müşterilerimizin SIM kartını en ileri teknolojiyi destekleyen yeni SIM kartlar ile değiştirebilmek” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...