Asus'tan yeni oyun bilgisayarı

Asus'tan yeni oyun bilgisayarı

TEKNOLOJİ Haberleri

Asus oyun odaklı yeni dizüstü bilgisayarı G752'yi tanıttı.

ROG serisinin son üyesi G752, Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 980 ekran kartıyla en üst düzey oyun deneyimi sunuyor. Altıncı nesil Intel Core i7 (Skylake) işlemciden güç alan bilgisayarda zırhlı titanyum ve plazma bakırı olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip.


Agresif tasarım ve sportif görünümü bir araya getiren bilgisayarda daha verimli soğutma ve stabilite için ROG serisine özel 3D Vapor Chamber (3B Buhar Haznesi) teknolojisi kullanılıyor. Üzerinde yer alan arkadan aydınlatmalı ve birden fazla tuşa sorunsuz basılmasına imkan veren anti-ghosting (gölgeleme engelleyici) özelliğine sahip oyuncu klavyesinde aynı anda 30 tuşa kadar basılabiliyor. Daha hızlı ve verimli performans için ROG G752'nin RAM kapasitesi 64GB DDR4 RAM'e kadar genişletilebiliyor. Windows 10 işletim sistemli bilgisayar 6 hücreli pil ile 4,06 kilogram, 8 hücreli pil ile 4,3 kilogram ağırlığında. Asus ROG G752'nin Türkiye satış fiyatı henüz belli değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...