HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

iOS 9, Android'e yönlendiriyor

Kaynak:
iOS 9, Android'e yönlendiriyor
İos9, Apple, Android, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri  / 

iOS 9, bu habere göre kullanıcıları Android telefonlara yönlendirmeye başladı!

Apple son olarak iOS 9.0, 9.0.1 ve 9.0.2 sürümlerindeki hataları düzeltmek için bir umutla iOS 9.1 güncellemesini yayınladı. Ama titiz geliştirici ve kamu beta testlerine rağmen iOS 9'daki sorunlar devam ediyor ve iddiaya göre bu sorunlar, kullanıcıları Android akıllı telefonlara geçmek için zorluyor. Görünüşe göre birçok özelliğe sahip olan işletim sisteminin hala kendine özgü karakteristik sorunları var.


BGR kaynaklı yeni bir rapor iOS kullanıcılarının, iPhone'a göre daha stabil ve daha ucuz olması nedeniyle Android akıllı telefonlara yöneldiğini ifade ediyor. iOS kullanıcıları Samsung, LG, HTC ve diğerlerinden ziyade öncelikle Nexus akıllı telefonları mercek altına alıyor. Raporda belirtildiğine göree Android Marshmallow, iOS'un hala yetişmeye çalıştığı basitleştirilmiş kullanıcı deneyimi ve özellikleri için daha sofistike teknolojilere sahip. 


Güncellemeler, iPhone'ların hücresel yeteneklerini geçen yılkinden bile daha kötü hale getirdi. Apple bunu düzeltse de sonraki yapılarda genel kullanıcı deneyimi ve verimliliği etkileyen hamlelerde ısrar edildi. Ancak Apple'ın son zamanlarda geri bildirim almak ve sorunları gidermek için kamu beta testi için bile küçük yükseltmeler yayınlayarak problemleri çözmeye gayret ettiği gözardı edilmemeli. 


Kaynak: Chip

TEKNOLOJİ
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...