Google ve Asus'tan yeni modem

Google ve Asus'tan yeni modem

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz yaz aylarında Google ilk kez bir model duyurarak büyük ilgi çekmişti.

Firma klasik ve kurması, kullanması zor modemleri eleştirerek OnHub isimli ürünün duyurmuştu. 200 Dolarlık fiyatıyla dikkat çeken Google OnHub modem, içerisinde 13 adet farklı anteni ile rakiplerine ciddi bir gözdağı vermişti. Şimdi ise ikinci OnHub modem duyuruldu.


Google, yeni bir OnHub modem duyurarak bu modem için Asus ile anlaştığını duyurdu. Google resmi blog sayfasında duyurulan bu gelişme, yeni bir video ile paylaşıldı. Yeni OnHub modemde "Wave Control" adı verilen ek bir özellik de bulunuyor.


Wave Control olarak adlandırılan bu özellik, bazı cihazlara kolayca öncelik tanımanızı sağlıyor. Aynı anda çok sayıda cihazın bağlanabildiği modemin üzerinde elinizi sallayarak bazı cihazlara öncelik tanıyabiliyorsunuz. Ancak bu özelliğin tüm detayları henüz bilinmiyor.


Yeni Google OnHub modemin teknik özellikleri kısmında ne gibi değişiklikler yapıldığı henüz tam olarak bilinmiyor. Açıklanan en önemli yenilik Wave Control özelliği gibi duruyor. Ayrıca OnHub'ın kendi yazılımının güncellendiği bilgisi paylaşılmış. Ancak bu güncellemeyi kullanıcıların yapması gerekmiyor. Çünkü OnHub'ın içerisinde cihazın kendi kendini kontrol etmesi için minik bir bilgisayar bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...