Samsung, Galaxy J3'ü duyurma hazırlığında

Samsung, Galaxy J3'ü duyurma hazırlığında

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'dan uygun fiyatlı bir akıllı telefon geliyor. Güney Koreli üreticinin bir sonraki telefonu Galaxy J3 resmi makamlarca onaylandı.

Galaxy J serisi adı altında kullanıcılara uygun fiyatlı akıllı telefon çözümleri sunan Samsung bu defa Galaxy J3 hazırlıyor. Geçen kriter testinde beliren Galaxy J3 belgelendirme kuruluşu FCC tarafından onaylandı. Bu onay telefonun kısa süre içerisinde tanıtılacağı anlamına geliyor. SM-J3109 model numarasına sahip Galaxy J3'te 5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekrana yer verilecek. 64 bit dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisinden güç alacak telefona 1GB RAM ve artırılabilir 8GB dahili depolama eşlik edecek.

Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle çalıştığı görülen Galaxy J3'te ayrıca 8MP arka kamera, 5MP ön kamera ve 4G LTE desteği yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...