Telefon şarj eden kemer geliyor

Telefon şarj eden kemer geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Taşınabilir piller olmazsa olmazlardan biri haline gelse de bu pilleri yanımızda taşımak zor olabiliyor.

Kapasitesi arttıkça boyutu da büyüyen pilleri taşımak can sıkıcı oluyor. Ion Belt adı verilen kemer, bünyesinde barındırdığı pil ile akıllı telefon ve tablet kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor. 


Üzerindeki LED gösterge ile şarj düzeyini gösteren kemer, kilit kısmından şarj edilebiliyor. Cihazları şarj etmek için ise kemerin uç kısmı kullanılıyor. El yapımı siyah deriden üretilen kemer klasik bir görünüme sahip. Bu sayede hemen hemen her kıyafetle rahatlıkla kullanılabiliyor. Pilin kemerde olmasından endişe duyan kullanıcılara yönelik açıklamada bulunan geliştirici, patentli teknolojiyle pilin dış dünyadan tamamen izole edildiği ve patlama veya yanma gibi bir durumun oluşmayacağını belirtiyor. 


Kickstarter'da 50 bin dolar destek bekleyen ve 29 bin dolar toplamayı başaran proje başarıya ulaştığı takdirde Ion Belt, 2016'nın haziran ayında kullanıcılarla buluşacak. Bu kemerlerden birine sahip olmanız için en az 89 dolar bağış yapmanız gerektiğini de belirtelim.


Kaynak: LOG

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...