Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BlackBerry Priv satışa çıktı, işte satış fiyatı

BlackBerry Priv satışa çıktı, işte satış fiyatı

TEKNOLOJİ Haberleri

BlackBerry'nin ilk Androidli akıllı telefonu BlackBerry Priv, bugün Amerika'da 699 $ fiyat etiketi ile satışa sunuldu

Dünyanın en güvenilir mobil işletim sisteminin Android olmadığı, bilinen bir gerçek. Bunu biz söylemiyoruz, Cambridge Üniversitesi'nin araştırması söylüyor. Bugünden itibaren yurt dışında satışa sunulan yeni modeli Priv'de Android platformunu tercih eden BlackBerry, güvenliği ve kullanıcı bilgilerinin gizliliğini her zaman ilk sıraya koyduğunun altını çizerek, her ay Priv için güvenlik güncellemeleri yayınlayacağı sözünü verdi.


Akıllı telefon pazarında gerilerde kalsa da zamanının "iş telefonu" olarak ün yapan BlackBerry, Priv'i 700 dolarlık etiket fiyatıyla satışa sundu. En başından beri güvenlik ve kişisel gizlilik konuları üzerinde itinayla duran BlackBerry, kendi blogunda yaptığı açıklamayla Android'li akıllı telefonların en güvenlisinin Priv olacağı sözünü verdi. BlackBerry, güvenlik odaklı güncellemelerini her ay Google'ın güncellemelerinin ardından yayınlamayı planlıyor. Eğer daha acil bir güvenlik açığı olduğu ortaya çıkarsa da aylık güncelleme döngüsünü beklemeyeceğini ifade ediyor.


BLACKBERRY PRIV'İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ


Blackberry Priv Teknik Özellikleri BlackBerry Priv modelinde 5.4 inçlik 1440 x 2560 çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 808 işlemci (6 çekirdekli), 3 GB RAM, Adreno 418 grafik işlem birimi ve 18 MP arka kameraya sahip olması bekleniyor. Söz konusu bu modelin ne zaman duyurulacağı hala bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...