Samsung Gear S2'nin Türkiye fiyatı açıklandı

Samsung Gear S2'nin Türkiye fiyatı açıklandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un eylül ayında görücüye çıkardığı Gear S2 akıllı saat ülkemize giriş yapıyor. Akıllı saatin Türkiye fiyatı açıklandı.

Samsung'un satışa sunulduğu ülkelerde kullanıcılarda yoğun ilgi gören yeni nesil akıllı saati Gear S2 bu ay içerisinde ülkemizde raflarda olacak. Satış tarihi net olarak bildirilmeyen Gear S2 spor ve klasik olmak üzere iki farklı model şeklinde satışa sunulacak.


Gear S2'nin spor modeli 899 lira, klasik modeli içinse 999 lira fiyat belirlendi. Samsung'un birinci nesil Gear S akıllı saat ülkemize 999 liradan giriş yapmıştı.


Gear S2 geçtiğimiz günlerde Çin'de satışa sunulmuş ve 8 saat içerisinde 120 bin adet satarak kayda değer bir satış başarısı gösterdi. Apple Watch'a en ciddi rakip olarak gösterilen Gear S2 ilk bakışta döndürülebilir çerçevesiyle dikkat çekiyor. Samsung özellikle döndürülebilir çerçeve sayesinde akıllı saate yeni bir kullanım deneyimi getiriyor.


Döndürülebilir çerçeve sayesinde yakınlaştırma, ses yükseltme, kişiler ve uygulamalar arası geçiş, alt menüler arasında geçiş ve gelen iletileri sürükleyerek okuma işlemleri yapılabilir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...