4K ekran ile ultra hızlı odaklama

4K ekran ile ultra hızlı odaklama

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony ilk defa IFA 2015'te yüzünü gösteren Xperia Z5 ailesini Türkiye pazarına sundu.

ÖMER TEMUR
Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium ailesinin tanıtıldığı etkinlik, Bond serisinin son filmi Spectre'nin ön gösterimi ile gerçekleşti. Xperia Z5 serisinin tüm modellerinde kamera özelliğini vurgulayan Sony, 23 MP kamerası ve ultra hızlı otomatik odaklama özelliklerine dikkat çekiyor. Dünyanın 4K ekranına sahip ilk akıllı telefonu olan Sony Xperia Z5 Premium, 0.03 saniye ultra hızlı otomatik odaklama ve 5 kat net görüntü yaklaştırma özelliği olan 23 MP kamerası ile 4K video kaydı gerçekleştirilebiliyor. 4K ekranıyla çektiği videoları aynı şekilde 4K çözünürlüğünde izleme imkanı sunuyor. Parmak izi sensörü ile gelen telefon, iki güne kadar dayanan pil ömrü ile de şarj sıkıntısını ortadan kaldırıyor.
32 GB dahili hafızaya ek olarak 4K video, film ve resimler için 200 GB'a kadar harici microSD kart desteğiyle sunulan modellerden Sony Xperia Z5 2.499 TL, Xperia Z5 Compact 1.999 TL fiyatı tüketicilerle buluşurken, Xperia Z5 Premium ise 2.799 TL fiyatıyla aralık ayında tüketicilerle buluşacak. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...