Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google Phone geliyor

Google Phone geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Nexus'ları unutun... İddialara göre Google, gerçek bir "Google telefonu" için kolları sıvadı!

Google'ın Android'li cihazlar için kendi mobil yongalarını üretebileceğini henüz öğrenmiştik. Şimdi ise yeni bir rapor, Google'ın telefon piyasasına, bu kez gerçek anlamda girebileceğini söylüyor.


The Information'ın ortaya attığı dedikodulara göre Google, daha önce yapmadığı bir hamleyle telefon piyasasına girecek. Nexus'lar, Google'ın telefonları sayılsa da üçüncü partiler yardımıyla geliştiriliyor. Bu yüzden Google'ın böyle bir yol izlemesi, ilginç olacak.


Firma, Lenovo'yu geçen sene Motorola'ya satarak telefon donanımı işinden vazgeçtiği izlenimini bırakmıştı. Google gerçekten kendi telefonunu üretirse, Samsung gibi diğer Android üreticileriyle olan ilişkilerini dikkatle yönetmesi gerekecek. Elbette Google'ın kendi telefonunu üretmesi, yazılım ve donanım takımlarının birbirine daha yakın çalışması, dolayısıyla daha iyi bir Android deneyimi anlamına gelecek. Bu yüzden Google'ın hamlesi sayesinde karlı çıkan, biz tüketiciler olabiliriz.


Kaynak: Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...