HP’den dört çekirdekli ultrabook iş istasyonu

Düzenleyen:
HP’den dört çekirdekli  ultrabook iş istasyonu

TEKNOLOJİ Haberleri

HP mobil çalışanlar için tasarladığı ZBook Studio ultrabook ile iş istasyonu ve inovasyondaki liderliğini bir defa daha ortaya koydu.

ÖMER TEMUR

15.6 inç ekran boyutundaki ZBook Studio’nun HP’nin şimdiye kadar pazara sunduğu en ince ve en hafif yüksek performans modeli olduğunu belirten HP Kurumsal ve Perakende Çözümler Satış Müdürü Emre Er, “Dünyanın ilk dört çekirdekli ultrabook iş istasyonu ZBook Studio, Intel Xeon İşlemciler, ECC bellek, Thunderbolt 3, Gen 2 Z Turbo sürücüler, HP Sure Start ile müşteri güvenliği ve 8 milyon renk sağlayan HP DreamColor ekrana sahip” dedi. 2 kg ağırlığında ve 18 mm inceliğindeki HP ZBook Studio, Intel Core veya Xeon işlemciler, ikili soğutma fanları ve opsiyonel olarak DreamColor UHD veya FHD dokunmatik ekranlar ile 32 GB’a kadar ECC bellek ve 2TB toplam depolamayı kullanıcılarına sunuyor. ZBook Studio, ağır grafik yüklerinin üstesinden gelmek için yeni NVIDIA Quadro M1000M 2GB GDDR5 Profesyonel veya Intel HD Graphics 530 ekran kartları ile donatıldı. HP ZBook Studio modelinin, tüm dünyada aralık ayında vergiler hariç 2300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...