Türk Telekom ilk akıllısını satışa çıkarıyor

Türk Telekom ilk akıllısını satışa çıkarıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

175'inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Telekom Grubu, ilk akıllı telefonu TT175'i vitrine çıkardı. Yarın satışa çıkacak telefonun peşin fiyatı ise 899 TL

Türk Telekom Grubu, kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu TT175'i vitrine çıkardı. Şirketin kuruluşunun 175'inci yılı nedeniyle aynı adı alan telefon, Türkiye'de parmak izi okuyucusuna sahip ilk operatör markalı cihaz oldu. TT175, metal gövdesi, 5.5 inç full HD çözünürlüğündeki ekranı, gerçek 8 çekirdekli işlemcisi ile performans ve tasarım olarak sınıfının en iyisi. 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve Kamera+ uygulaması ile çok kaliteli fotoğraf çekme özelliğine sahip. Sadece Türk Telekom Grup mağazalarında müşteriyle buluşacak olan TT175, KDV dahil 899 TL'lik peşin fiyatıyla yarın satışa çıkacak. Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir "Türk Telekom Grubu'nun mobil markası Avea ile başladığımız, kendi markamızla akıllı telefon üretme işine bugün artık 'Türk Telekom' markası ile devam ediyoruz. Entegrasyon sürecimizin çok önemli sonuçlarından biri olan TT175, bu kapsamda elde ettiğimiz bilgi birikimi ve en son teknolojinin bir ürünü olarak ortaya çıktı" dedi. TT175'te 16 GB hafıza yer alıyor. Ancak microSD kart desteği de sunduğundan toplam hafızayı artırabilmek mümkün. 2 GB RAM ve Mediatek MT6735 işlemciden güç alan TT175'te gelecek yıl ülkemizde devreye girecek 4.5G desteği de bulunuyor. Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, Türk Telekom Grubu'nun yüksek teknolojiyi erişilebilir fiyatlarla müşterilerilere sunduğunu belirterek, "175 yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizle birleştirerek TT175'e imza attık" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...