Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mark Zuckerberg'den sürpriz Facebook kararı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mark Zuckerberg'den sürpriz Facebook kararı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Zuckerberg ve eşi, geçen hafta dünyaya gelen kızları Max'a hitaben yazdıkları mektupta, milyarlarca dolarlık bir söz verdi.

Mark Zuckerberg'in Facebook hesabından yayınlanan mektupta genç çift, tüm ebeveynler gibi çocuklarını daha iyi bir dünyada yetiştirmek istediklerini belirterek, bunun için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.

Mektuplarında kızlarına, "Senin kuşağının daha iyi bir dünyada yaşayabilmesi için, bizim kuşağımızın yapabileceği çok şey var" diye seslenen çift, oluşturacakları "Chan Zuckerberg Vakfı" için bugünkü değeri yaklaşık 45 milyar doları olan Facebook hisselerinin yüzde 99'unu hayattayken kullanacaklarını açıkladı.

Sağlayacakları finansmanın, vakfın öncelikle odaklanacağı; kişiselleştirilmiş eğitim, tedavi edilebilir hastalıklar, insanlar arası iletişim ve güçlü toplumların inşası konularında halihazırda yürütülen çalışmalara "küçük bir katkı" olacağını kaydeden Zuckerberg çifti, "Biz de diğerleri gibi elimizden geleni yapmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Çift, gelecek aylarda konuya ilişkin daha fazla ayrıntı paylaşacaklarını bildirdi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...