Twitter fotoğrafta yeniliğe gidiyor

Twitter fotoğrafta yeniliğe gidiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter web sitesinde yaptığı yenilikle sitede paylaşılan fotoğrafları iyice öne çıkaracak.

Sosyal medya devi Twitter yeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Artık Twitter'ın web sitesinde yaptığı güncelleme, fotoğrafları genişletmenize gerek kalmadan tam boyutlu olarak gösterecek. Böylece fotoğrafların plaformdaki yeri bir kademe daha yükselmiş olacak.

Twitter 2015 yılında medya deneyimini iyice öne çıkardı. Twitter Haziran ayında videoların otomatik olarak yürütülmesi işlevini sunmaya başlamıştı. Bu sayede, videolar, GIF'ler ve Vine'lar kullanıcının herhangi bir eylemine gerek kalmaksızın hareketlendi. Ekim'de yayınlanan Moments ise farklı olaylar arasında dolaşmanıza izin veriyordu.

Twitter yenilikleriyle birlikte toplu olarak yüklenen fotoğrafları görmek de kolaylaştı. Bu tür yüklemelerde bir fotoğraf daha büyük gösterilirken, sağ tarafta daha küçük fotoğraflar gösteriliyor. Fotoğraflara tıklayarak odaklanılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...