Alcatel OneTouch'tan süper telefon geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Alcatel OneTouch'tan süper telefon geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Ama bu duyurduğu telefon, Windows 10'un bazı özelliklerini çalıştıramayacak.

Microsoft'un duyurduğu üst seviye Windows 10 modelleri Lumia 950 ve Lumia 950 XL'ın ardından bu kez de Alcatel OneTouch'tan bir duyuru geldi. CES 2016'da sahne alan firma, Windows 10 işletim sistemli ekonomik modeli olan Fierce XL'ı duyurdu. Telefon, 140 dolarlık fiyat etiketine sahip.

Yeni telefonları hakkında bilgiler veren firmanın üst düzey yöneticilerinden Steve Cistulli, bu yıl birden fazla Windows 10 telefon çıkaracaklarını, bunların arasında bir de "süper telefon"un yer alacağını söylüyor. Öyle ki bu telefonun Samsung ve Apple'ın amiral gemisi modelleriyle rekabete girebilecek niteliklere sahip olacağı iddia ediliyor.

Biz tekrar OneTouch Fierce XL'a geri dönecek olursak...

Bu telefon, aslında daha önce Android işletim sistemli olarak satışa sunulmuştu. Şimdi de Windows 10 işletim sistemiyle çıkacak. Telefonun teknik özellikleri aynı kalmış.

5.5-inç, 1,280x720 ekran

8MP ana kamera

2MP ön kamera

1.1GHz Snapdragon 210 4 çekirdekli işlemci

16GB dahili hafıza ve 2GB RAM

32GB'a kadar microSD desteği

2,500mAh pil

Telefon, iddialı teknik özelliklere sahip olmadığı için bazı Windows 10 özelliklerini çalıştıramayacak. Mesela, telefonunuzu PC'nize bağlayıp kullanabileceğiniz Continuum özelliği ve iris taraması yaparak telefon kilidinin açıldığı Windows Hello özelliği.

Telefonun Avrupa pazarına ne zaman geleceği merak konusu...

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...