Yeni iPhone'un adı ne olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Yeni iPhone'un adı ne olacak?

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Apple'ın sözde yeni modeli hakkında ilginç bir rapor yayınlandı.

Geçtiğimiz aylardan beridir iPhone 6c/7c dedikodusu aldı başını gitti. Analistler bir yandan, farklı kaynaklar bir yandan 4 inç'lik yeni bir "C" modelinin çıkacağını iddia ediyor. Ancak telefonun ismi farklı olabilir. Mydrivers sitesi tarafından yayınlanan taptaze bir rapor cihazın isminin iPhone 6c/7c değil, iPhone 5e olacağını ileri sürdü.

"E" harfi Enhanced/Geliştirilmiş kelimesini temsil ediyor. Bu geliştirilme ise Apple Pay, NFC ve VoLTE özelliklerinin eklenmesinden ibaret. Hatırlarsanız 4 inç'lik telefonda A9 işlemci ve 2 GB RAM yer alacağı söylenmişti, işte yeni rapor burada ters köşe yapmış. iPhone 5e'de düşük özellikler olacak, yani A8 işlemci ve 1 GB RAM'le karşılaşabiliriz. Eğer iddia doğruysa 4 inç'lik model iPhone 5s'in ruhani devamı olabilir.

Son olarak kaynak 4 inç'lik modelin mevcut 5s'ler kadar fazla satış yapamayacağını da belirtti. Sözde iPhone'un 400 ile 500 dolar arasında fiyata sahip olması bekleniyor. Neler olacağını ise ancak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...