HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Xiaomi Mi 4 için bir güncelleme daha

Düzenleyen: /
Xiaomi Mi 4 için bir güncelleme daha
Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi 4 Güncelleme, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Xiaomi, Mi 4 için güncellemelere devam ediyor. Telefon bu defa Android 6.0'a yükseltildi.

Bir yandan amiral gemisi akıllı telefon Mi 5’in tanıtım hazırlıklarını sürdüren Xiaomi, diğer taraftan eski üst seviye akıllı telefonlar için Android 6.0 güncellemesinin dağıtım işlemine devam ediyor. Kısa süre önce Mi Note ‘u yeşil robotun en son sürümüne yükselten Xiaomi, bu defa 2014 yılında çıkış yapan ve halihazırda ülkemizde de satışta olan Mi 4 için Android 6.0 güncellemesini yayınladı. 

Kutudan Android 4.4.3 KitKat işletim sistemiyle çıkan Xiaom Mi 4 geçtiğimiz yıl ekim ayında Android 5.1.1 sürümüne yükseltildi. Telefon aynı zamanda MIUI 7 kullanıcı arayüzünü çalıştırmaya başladı. Bu ay içerisinde MIUI 7.1 güncellemesine yükseltilen Mi 4 için beklenen güncelleme Android 6.0 dağıtıma sunuldu.

Yaklaşık 100MB büyüklüğündeki yeni yazılım (MMB29M yapı numarası) OTA (şebeke) üzerinden kullanıcılarla buluşmaya başladı. Çin’de dağıtıma sunulacak güncelleme kısa süre içerisinde global pazardaki tüm Mi 4 sahiplerine ulaşacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...