Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Twitter'ın üst düzey yönetimi görevden ayrıldı

Twitter'ın üst düzey yönetimi görevden ayrıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Özellikle kullanıcı sayısındaki artışı sürdürmekte zorlanan Twitter'da dört üst düzey yöneticinin şirketten ayrılacakları açıklandı.

Twitter'ın Ürün Müdürü Kevin Weil, Medya Müdürü Katie Jacobs Stanton, Mühendislik Müdürü Alex Roetter ve İnsan Kaynakları Müdürü Skip Schipper'ın şirketten ayrılacakları duyuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Jack Dorsey bir Tweetle bu dört ismin ayrılacaklarını doğruladı ve "çok hak ettikleri tatilerini alacaklarını" söyledi. Twitter'ın kurucularından Jack Dorsey geçen ay şirkete geri döndüğünde büyük değişiklikler yapacağını belirtmişti. Dorsey'in ilk hamlelerinden biri şirket çalışanlarının yüzde 8'ini işten çıkartmaktı. Şimdi aynı hamlenin üst düzey yöneticilere de yansıdığı görülüyor. Teknoloji haberleri sitesi Re/code, Twitter'ın yakında "tanınmış bir ismi" yönetim kuruluna alacağını bildirdi. Bu ismin de American Express'ten Leslie Berland olduğu kaydediliyor.
Kasım 2013'te borsaya giren Twitter'ın önündeki en büyük zorluk, yatırımcıları şirketin büyüyeceğine ikna etmek oldu. Şirket bugüne kadar bunda pek başarılı olamadı.
Snapchat ve Instagram gibi yeni uygulamalar özellikle genç kullanıcıları cezbederken, kârlı medya platformları haline geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...